http://www.croisette.se/lediga-lokaler/lokal/

Kvartsgatan 8 - Enköping

Öppen lager-/verkstadsyta med genomgående lastport, kök och kontor en trappa upp.

Information

Beskrivning

Lokalen är väldigt fräsch och har stor potential till att anpassas om egna önskemål finns. I och med att lastportarna finns på vardera sida av lokalen är genomfart möjlig vilket är ett stort plus. Mitt i lokalen finns en smidig spiraltrappa upp till ett kök- och matrum samt ett kontor. Detta finns inte med på planskissen men en av bilderna visar kontoret, direkt "in till höger" finns kontorsrummet.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Industriområde, nära till Enköping GK och grönområden Swedol, PostNord, Caverion, Fordonsteknik Enköping AB, Opus bilprovning mfl runtom

Andra företag i närheten:
Enköping C bara minuter bort med all tänkbar service

Närservice:
Kök/pentry, Parkering, Omklädningsrum, WC, Verkstad, Besökparkering,

Karta: Google Maps

3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad