Baldersgatan 1 - Sandviken

Nu finns en tillgänglig lokal på ett bra läge i Sandviken! Välkommen på visning! Scrolla ned för en 3D-visning!

Information

Beskrivning

Öppna och trevliga kontorsytor som är beläget centralt i Sandviken centrum. På denna centrala adress har man nära till det mesta och ett strategiskt bra skyltläge utåt vägen. Lokalen har en anpassningsbar planlösning som går att justera efter eget behov. Idag är det en relativ öppen planlösning med några kontorsrum, större mötesrum och pentry. Flera stora fönster som vetter ut mot Baldersgatan! Vänligen hör av er för mer information!

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Företag i ens närhet är bland annat Mekonomen, Taco Bar, Arbetsförmedlingen, Circle K, Ica Maxi etc.

Andra företag i närheten:
Närhet till det mesta med ett bra utbud i Sandviken centrum. Nära till flertalet restauranger, livsmedelsbutiker och mode.

Närservice:
Kök/pentry, Parkering, Mötesrum, WC, Konferens, Terrass, Skyltläge, Skyltfönster,

Karta: Google Maps

3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad