Croisette rådgivare när Midroc avyttrar hyresrättsfastighet i Malmö | NYHET

Midroc har tecknat avtal med Brorman Fastigheter AB angående fastigheten Malmö Nanna 2 i Malmö och dess överlåtelse. Croisette har agerat rådgivare åt säljaren.

Hyresfastigheten färdigställs första kvartalet under år 2020 och kommer bestå utav 39 hyreslägenheter samt två kommersiella lokaler.

”Vi är glada för förtroendet att få företräda Midroc i denna prestigefulla försäljning av bostäder i ett av Malmös absolut mest attraktiva och expansiva lägen. Det är med stort nöje vi kan konstatera att det fortsatt finns ett omfattande intresse för nyproducerade hyresrätter, intresset har varit mycket stort i marknaden”, säger Fredrik Dackheden, Head of Transactions för Croisette.
”Vi tror starkt på det här läget i Hyllie. Förvärvet av hyresrätterna i Hyllie Corner är också extra roligt för oss eftersom det är den första nybyggda fastigheten vi köper i Malmö sedan 1960-talet,” säger Martin Brorman, VD på Brorman Fastigheter.
”För oss på Midroc är det alltid viktigt att skapa goda boendekvaliteter, och till så gott som varje lägenhet hör balkong eller uteplats samt tillgång till en gemensam innergård,” berättar Magnus Skiöld, arbetande styrelseordförande, tillika transaktionsansvarig i Midroc. ”– Vi har också valt att utforma lite mindre hyreslägenheter, eftersom det efterfrågas av allt fler i Malmö.”

Källa: Midroc

Går du i försäljningstankar? Läs mer om vår transaktionsrådgivning!

För mer information kontakta:

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad