Dina möjligheter hos oss

Vi är ett expansivt och nytänkande företag där du får utvecklas i ett högt tempo, vara med och påverka, samt växa och påverka fastighetsbranschens utveckling. Vi arbetar i en dynamisk arbetsmiljö som skapas av drivna och kompetenta medarbetare med ett stort engagemang, mot samma vision om att bli Sveriges ledande fastighetsrådgivare inom den kommersiella marknaden.

Medarbetarna är det viktigaste som finns. Vi är övertygade om att ha kul, må bra och trivas på arbetsplatsen, utvecklar både företaget såväl som individen själv.

lediga tjänster på Croisette

Är du student? 

För dig som är student strävar vi efter att erbjuda en individanpassad period hos oss. Berätta gärna mer om dina önskemål för såväl praktik, extrajobb som uppslag på examensarbete genom att skicka in din ansökan via Eduwork eller registrera dig.

 

Läs mer

Skicka in din spontanansökan idag

Vi är en expansiv koncern och söker löpande efter rätt personer att fylla på med i organisationen. Varför inte skicka in en spontanansökan? Det händer att vi tillsätter nya tjänster för att vi träffat en person som möjliggör just det. Skicka in din spontanansökan genom att registrera dig.

 

Skicka in spontanansökan

VÅR FÖRETAGSKULTUR

Croisettes värdeord utgör grunden i hela organisationen – nytänkandehängivenhet och långsiktighet

Vi vill växa långsiktigt och värdesätter kompetens och erfarenhet, men framför allt motivation, drivkraft och arbetsmoral. Vi bryr oss om våra anställda och tar hänsyn till åsikter och idéer som bidrar till förbättring samt utveckling. Vi tror även på att flexibilitet och öppenhet till marknadens föränderliga krav är en förutsättning för att vi ska vara och förbli konkurrenskraftiga.

Genom gott samarbete och höga ambitioner skapar vi de bästa förutsättningarna för en lyckad karriär på Croisette. 

 

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad