http://www.croisette.se/om-oss/karriar/

Karriär

MÖJLIGHETER

Vi är ett expansivt och nytänkande företag där du får utvecklas i ett högt tempo, vara med och påverka, samt växa och påverka fastighetsbranschens utveckling. Vi arbetar i en dynamisk arbetsmiljö som skapas av drivna och kompetenta medarbetare med ett stort engagemang, mot samma vision om att bli Sveriges ledande fastighetsrådgivare inom den kommersiella marknaden.

Medarbetarna är det viktigaste som finns. Vi är övertygade om att ha kul, må bra och trivas på arbetsplatsen, utvecklar både företaget såväl som individen själv.

application

ARBETSSÖKANDE

Läs mer om våra lediga tjänster och vilka möjligheter som finns på Croisette.

student

STUDENT?

Studerar du och vill få in en fot i arbetslivet? Läs mer om dina möjligheter på Croisette.

SPONTANANSÖKAN

Vi är en expansiv koncern och söker löpande efter rätt personer att fylla på med i organisationen. Varför inte skicka in en spontanansökan? Det händer att vi tillsätter nya tjänster för att vi träffat en person som möjliggör just det. Skicka in din spontanansökan genom att registrera dig här

VÅR FÖRETAGSKULTUR

Croisette vill växa långsiktigt och värdesätter kompetens och erfarenhet, men framför allt motivation, drivkraft och arbetsmoral. Vi bryr oss om våra anställda och tar hänsyn till åsikter och idéer som bidrar till förbättring samt utveckling. Vi tror även på att flexibilitet och öppenhet till marknadens föränderliga krav är en förutsättning för att vi ska vara och förbli konkurrenskraftiga.

Genom gott samarbete och höga ambitioner skapar vi de bästa förutsättningarna för en lyckad karriär på Croisette. 

Sandra Amin Head of Marketing & Communications
Sandra Amin

Head of Marketing & Communications

Mob: +46 (0) 728 85 30 83

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad