http://www.croisette.se/om-oss/karriar/

Karriär

MÖJLIGHETER

Vi är ett expansivt och nytänkande företag där du får utvecklas i ett högt tempo, vara med och påverka, samt växa och påverka fastighetsbranschens utveckling. Vi arbetar i en dynamisk arbetsmiljö som skapas av drivna och kompetenta medarbetare med ett stort engagemang, mot samma vision om att bli Sveriges ledande fastighetsrådgivare inom den kommersiella marknaden.

Medarbetarna är det viktigaste som finns. Vi är övertygade om att ha kul, må bra och trivas på arbetsplatsen, utvecklar både företaget såväl som individen själv.

SPONTANANSÖKAN

Vi är en expansiv koncern och söker löpande efter rätt personer att fylla på med i organisationen. Varför inte skicka in en spontanansökan? Det händer att vi tillsätter nya tjänster för att vi träffat en person som möjliggör just det. Skicka in din spontanansökan genom att registrera dig här

STUDENT?

För dig som är student strävar vi efter att erbjuda en individanpassad period hos oss. Berätta gärna mer om dina önskemål för såväl praktik, extrajobb som uppslag på examensarbete genom att skicka in din ansökan via Eduwork eller registrera dig här.

Croisette arbetar kontinuerligt mot nyexaminerade kandidater från fastighetsrelaterade program där vi främst söker studenter via Eduwork.


LEDIGA TJÄNSTER

Junior Associate - Transactions | Malmö

Kommersiell uthyrare - Leasing | Halmstad

Kommersiell uthyrare - Leasing | Göteborg

Ansvarig till värdering och analysteamet - Valuation & Analysis | Stockholm

Fastighetsvärderare och analytiker - Valuation & Analysis | Göteborg

Redovisningsekonom | Malmö

Se alla våra lediga tjänster.


    

Sandra Amin Head of Marketing & Communications
Sandra Amin

Head of Marketing & Communications

Mob: +46 (0) 728 85 30 83

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad