http://www.croisette.se/om-oss/student/

Är du student?

För dig som är student strävar vi efter att erbjuda en individanpassad period hos oss. Berätta gärna mer om dina önskemål för såväl praktik, extrajobb som uppslag på examensarbete genom att skicka in din ansökan via Eduwork eller registrera dig här.

student

Croisette arbetar kontinuerligt mot nyexaminerade kandidater från fastighetsrelaterade program där vi främst söker studenter via Eduwork.


Studentmingel

Varje år bjuder Croisette in studenter till det årliga studentminglet i respektive stad. Detta för att studenterna ska få en möjlighet att se vilka möjligheter Croisette har att erbjuda, träffa medarbetare från företaget på plats samt nätverka och träffa andra studenter.

Studentmässor

Croisette brukar besöka och ställa ut på olika studentmässor runt om i landet, bland annat Branschdagen på Lunds Tekniska Högskola (LTH), LAVA på Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) i Stockholm, FastighetsExpo på Malmö Universitet, Gadden på Handelshögskolan i Göteborg och VARM på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg. 

Internship

Under studierna erbjuder vi studenter att arbeta extra som Interns hos oss på Croisette. Detta är ett utmärkt sätt för studenterna att kliva in i arbetslivet och lära känna arbetsplatsen och medarbetarna på Croisette. Målet är att studenten ska få fortsatt jobb efter avslutade studier, om båda parterna känner sig nöjda. 

Se våra alla våra lediga tjänster.


VÅR FÖRETAGSKULTUR

Croisette vill växa långsiktigt och värdesätter kompetens och erfarenhet, men främst motivation, drivkraft och arbetsmoral. Vi bryr oss om våra medarbetare och uppmanar till åsikter och idéer som bidrar till förbättring och utveckling. Genom gott samarbete och höga ambitioner skapar vi de bästa förutsättningarna för en lyckad karriär hos Croisette. 

Croisette står för nytänkande, hängivenhet och långsiktighet

Sandra Amin Head of Marketing & Communications
Sandra Amin

Head of Marketing & Communications

Mob: +46 (0) 728 85 30 83

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad