Är du student?

För dig som är student strävar vi efter att erbjuda en individanpassad period hos oss. Berätta gärna mer om dina önskemål för såväl praktik, extrajobb som uppslag på examensarbete genom att registrera dig här.

Croisette arbetar kontinuerligt mot nyexaminerade kandidater från fastighetsrelaterade program. Hör av dig om du vill veta mer!

 

Registrera ditt CV

  • Studentmingel
  • Studentmässor
  • Internship
  • Examensarbete
  • Praktik

Vår företagskultur

Croisette vill växa långsiktigt och värdesätter kompetens och erfarenhet, men främst motivation, drivkraft och arbetsmoral. Vi bryr oss om våra medarbetare och uppmanar till åsikter och idéer som bidrar till förbättring och utveckling. Genom gott samarbete och höga ambitioner skapar vi de bästa förutsättningarna för en lyckad karriär hos Croisette. 

Croisette står för nytänkande, hängivenhet och långsiktighet. 

Studentmingel

Varje år bjuder Croisette in studenter till det årliga studentminglet i respektive stad. Detta för att studenterna ska få en möjlighet att se vilka möjligheter Croisette har att erbjuda, träffa medarbetare från företaget på plats samt nätverka och träffa andra studenter.

Studentmässor

Croisette brukar besöka och ställa ut på olika studentmässor runt om i landet, bland annat Branschdagen på Lunds Tekniska Högskola (LTH), LAVA på Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) i Stockholm, FastighetsExpo på Malmö Universitet, Gadden på Handelshögskolan i Göteborg och VARM på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg. 

Internship

Under studierna erbjuder vi studenter att arbeta extra som Interns hos oss på Croisette. Detta är ett utmärkt sätt för studenterna att kliva in i arbetslivet och lära känna arbetsplatsen och medarbetarna på Croisette. Målet är att studenten ska få fortsatt jobb efter avslutade studier, om båda parterna känner sig nöjda. 

Se våra alla våra lediga tjänster.

Relevanta artiklar för studenter

Croisette öppnar nytt kontor i Göteborg

NYTT KONTOR

Croisette Real Estate Partner fortsätter växa och startar verksamhet i Göteborg. Första medarbetarna...

Croisette rekryterar - igen!

NYREKRYTERING

Nu är det dags att stärka teamet, igen, både i Malmö och i Stockholm. Croisette välkomnar Sissel And...

Croisette växer i Stockholm

REKRYTERING

Croisette växer i Stockholm! Emil Lötbom tillträdde sin tjänst igår, idag kan vi äntligen meddela at...

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad