Kontorshotell

Kontorshotell blir allt vanligare då fördelarna att sitta på ett kontorshotell är många. De flesta kontorshotell erbjuder personliga kontorsrum i olika storlekar kombinerat med öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restaurang/café och en del erbjuder även gym. 

Vad är ett kontorshotell?

Ett kontorshotell är en gemensamt plats där flera företag och entreprenörer har sina arbetsplatser. Kontorshotell består oftast av flera kontorsrum i olika storlekar, men kan även erbjuda rörliga och fasta arbetsplatser i öppna kontorslandskap.

Varför kontorshotell?

Att sitta på kontorshotell handlar inte bara om att dela ytor och kostnader. Det handlar även om tillhörighet, gemenskap, tillgänglighet och hållbarhet. Coworking är ett nytänkande arbetssätt där kontorshotellen är designade för att främja produktivitet, effektivitet och samarbetsvänlig miljö. 

Vilka passar kontorshotell för?

Kontorshotell passar dem flesta. Vanligtvis används kontorshotell av egenföretagare, men även av större företag som ser fördelarna av gemensamma ytor för att dela idéer, kunskap och utrustning. 

NESCO – kontorshotell i centrala Malmö

Croisette lanserade 2019 Nesco – ett kontorshotell på Kalendegatan 26 i centrala Malmö. Där har företag möjlighet att hyra kontorsrum från 8 kvm, med all service inkluderad i hyran. Nesco kontorshotell erbjuder redan möblerade kontorsrum i olika storlekar mitt i City – med tillgång till konferensrum, gemensam lounge, kaffe, wifi samt städning inkluderat. Du hittar mer information, bilder samt tillgängliga kontor här

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad