http://www.croisette.se/vara-tjanster/kompetensforsorjning/

Kompetensförsörjning

Croisette erbjuder rådgivning och uthyrning av konsulter inom fastighetssektorn och arbetar för att förenkla matchningen mellan arbetsgivare och konsult. Vi erbjuder konsulter inom bland annat fastighetsförvaltning, projektledning, fastighetsutveckling, ekonomi, administration, transaktion, analys med mera.

KUND

Croisette vill erbjuda sina kunder den bästa fastighetskompetensen på marknaden utan krångliga processer. Det arbetas dagligen med att underhålla och bygga Croisettes nätverk med såväl juniora som seniora konsulter som besitter den specifika kompetens din organisation behöver oavsett om kunden står inför ett förvaltande uppdrag eller förändringsarbete.

Croisette agerar rådgivare kring hur du som kund kan tänka vid en vakans oberoende om det rör sig om en föräldraledighet, arbetstopp, sjukskrivning eller under en rekrytering. Genom personligt engagemang och viljan att lösa ert behov vill Croisette vara den givna samarbetspartner när ni står inför att hyra in personal.

KONSULT

Croisette vill vara en viktig nyckelspelare i sina konsulters fastighetskarriär. Visionen är ett samlat nätverk med drivna och kompetenta konsulter som besitter den kompetens våra kunder söker vid en interimslösning. Vi tror på personliga och långsiktiga relationer och lägger därför stor vikt vid att lära känna dig, din kompetens och dina karriärsmål för att snabbt och pricksäkert kunna erbjuda attraktiva uppdrag. Vi vill att du som konsult ska kunna lägga fullt fokus på pågående uppdrag under tiden vi letar din nästa utmaning!

REGISTRERA CV Lediga jobb

 

Vi erbjuder konsulter inom bland annat:

Fastighetsförvaltning

Projektledning

Fastighetsutveckling

Ekonomi

Administration

Transaktion

Analys

Vid frågor kontakta:
Erika Klingberg Head of Human Capital
Erika Klingberg

Head of Human Capital

Mob: +46 (0) 708 99 28 01

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad